tisdag 25 november 2014

Foton och trafik och imponerande utrustningar!

Om ni tänker att nu jäklar har hon blivit fotad i en hastighetskamera så har ni fel ;-) Jag sysslar inte med sådant...nej, nej jag får mina böter via polisens laserpistol istället. Fast det är längesedan nu och ganska preskriberat vid detta laget! Kan tilläggas att det inte var alldeles för höga hastigheter heller ;-) bara liiiite, lite för mycket men dyrt i alla fall. Fortsätter trafikläget lite senare i detta inlägget...

Jag har ju det just nu jävligt kämpigt med livet, vi drar inte riktigt överens...jag har inte valt att bli kroniskt sjuk...blä och blä men nogtjötat om detta, det var inte det jag skulle skriva om idag ju! Idag bestämde jag mig för att nu jäklar gör du nåt kul! Sagt och gjort, bytte objektiv och iväg med kameran...och glömmer stativet hrrrmmmpppfff...mindre lyckat när man ska fota fåglar. MEN har jag bestämt mig för att fota fåglar så SKA jag fota fåglar, så är det bara. Har provat många nya "ställningar" idag för att få till det...ni som gick förbi...jag bjuder på det!

Det blev 670 bilder....kan berätta att jag inte gått igenom dem alla än. Det kommer en dag i morgon, visst ja...då ska jag bada med byns pensionärer i varmvattenbassängen på Orup. Tar nog det där i etapper med att sortera bort och sortera in foton, det tar ju ett tag men det är en bra syssla som kan skötas i soffan och dessutom skingra tankarna från den onda kroppen. Dock får ni några bilder idag som jag tyckte blev helt ok för att vara fotat utan stativ ;-) krälandes på marken
Ja ok, det blev lite vid klocksjön med...utan fåglar.Denna är skitdålig men passar in till texten som kommer...(virrar på huvudet och så)..

Jag brukar vara ganska lugn och sansad i trafiken...ni vet..som vissa skulle kalla det: en medelålderskärring som kör med farthållare och är döööötråkig. Japp det är jag det ;-) Dock släpper jag alltid om trafiken när det är läge till det, haaaatar när det ligger fisar framför som inte flyttar på sig...det är det detta kommer att handla om  . Jag ska absolut inte säga att jag är felfri i trafiken som ni såg innan och kan visst trycka plattan i mattan vid väl valda tillfällen. Ibland måste farten bara ut genom fötterna liksom...håller ni med?

Nåja...jag var på väg hem till min lilla hemby innan idag så där sansat som bara jag kan. Sen vände det...med sansandet alltså, jag har både tutat, pekat finger och svurit de värsta radängor som kan komma ut ur denna medelåldersmunnen. Ja idag blev jag förbannad och de som känner mig vet att det faktiskt ska mycket till men här rann det över...mycket över..jag pekar ALDRIG finger i trafiken hur moget är det på en skala då...men idag visades det upp. Fingret alltså!

Två ekipage ligger före mig i den långa backen, först en tung och lång lastbil och efter den en helt vanlig personbil...en ganska ny och fin sådan så gaspedalen borde det inte vara något större fel på. Men ack så fel jag hade...den måste varit nästan helt av eller nåt! När vägen breddar sig så går lastbilsekipaget snällt ut i vägrenen, då går det ju bra att köra om när det är bra sikt och så. Det var det i dag jag lovar. Dock ligger den här framförvarande bilen kvar i 70 km/h..på 90-sträcka AAAAGGGHHHH...men vad är det för fel på folk, förstå att jag blev arg! Snacka om trafikfara alltså!! Vi var många bilar bakom och ingen kunde köra om för trafiken i motsatt riktning var tät, till slut efter många om och men svordomar, fingrar och tutande blir det fritt och jag susar om. Jag VRÅLGLOR naturligtvis in i bilen där det sitter en tjej, envist gloende spikrakt fram med händerna på ratten så att knogarna vitnade. Synd, annars hade hon nog sett mig svära! Inte räcka finger!

Förstod ni nu att bilden med ankan som virrar på huvudet passade bra in här?!

Ni kan vara lugna, jag är inte skogstokig längre...åkte och fikade hos en kompis och sen var det glömt. Tack Ann!

En annan sak som jag gjorde idag det var att åka in till Fredrik på Klickbar länk: CrazyDisc för att hämta en bild jag vunnit. Han har en hemsida med massor av fina fotonKlickbar länk: Dina Sinnen där jag vann och fick välja en förstoring av ett foto. När jag skulle välja velade jag mellan två stycken, en skitcool älg och ett underbart på månen. Valet föll på månbilden då den påminner mig om mitt forna nattarbete och min glädje till detta. Även Fredrik har en imponerande utrustning...jag gillar det! och mer om imponerande utrustningar kan ni läsa (klicka på länken)  Här i ett annat inlägg skrivet av mig!

När jag kom för att hämta min bild fick jag en glad överraskning, jag fick inte bara förstoringen av månen. Jag fick även älgen på kort! Dubbel glädje, tack Fredrik! Ramar ska inhandlas å det snaraste!
Ni förstår min förtjusning va??!!

Nu mina vänner gitter jag inte tjöta med er mer idag, detta blev ett långt inlägg och jag hoppas att det har gjort så att någon har kunnat dra på smilbanden lite denna mörka afton ;-)

Over and Out!

Vid pennan: Carina


6 kommentarer:

 1. När ska vi ses?
  Dina foton är fina, jag skulle vilja säga särskilt det med anden som skakar på huvudet :)

  SvaraRadera
 2. Haha vad kul att du gillar den...en egentligen misslyckad bild men som jag blev glad över att se att den fastnat på bild ;-)
  Vi kan väl se lite in i December E, just nu mår jag inte alls bra men det vänder ju så småningom och ja har ju dagar som är ok och jag kan "ignorera" eländet. Hade varit mysigt med en decemberfika i Hässleholm!
  Kram/carina

  SvaraRadera
 3. Sicken dag o trafikdårar finns det gott om! På väg till Hässleholm ikväll i mörkaste mörkret gick 2 personer i bredd UTAN reflexer, jag la mig på tutan och bländade dem ( ja, jag har väldigt snabb reaktionsförmåga��) såg dem bara nån meter framför bilen o höll på att köra på tjejen som gick ytterst! Hon bara veva o vinkade!! Idioter😁😁

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan bli MÖRKRÄDD för mindre!! Ogillas!! Fast du gillas <3
   Kram po di sussilullanlej <3

   Radera
 4. Fina bilder, gillar dina tankar också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha KB du ordens mästare!
   Kram/carina

   Radera