måndag 1 december 2014

Hjärtevärmare i vardagen.

Small things in life makes big different.

Plötsligt händer det, lite som en trissvinst fast utan pengar. Hjärteänglar och kor gånger två.

Idag fick jag besök av en älskad vän <3 hon hade med sig en liten present till mig.
Sussi vet vad jag blir glad av. Änglar och hjärtan! Fick två underbart söta hjärteänglar av henne idag.
Tack underbara du som är den du är bara för att du kan och är.

Hur kunde du veta att jag behövde detta. Just idag.Sen var jag hos Fru Doktorn. Vi hade mycket att prata om. Det blev lite medicinändringar, mycket tårar, mycket prat. Remiss till Arbetsterapeut. Remiss till varmvattensbassängen i Hässleholm, den är inte bara varm. Den är underbart varm, det finns inte på kartan att ens få en liten rysning av köld. Det är bra, min kropp gillar inte köld.

OCH

Remiss till Psyk, Hässleholm, Behövs! Big Time!

Efter alla tårar finner jag ytterligare en hjärtevärmare, den låg i brevlådan. Ett underbart sött vykort som var "jag". Ni som har mig på Facebook vet ju att jag har fotat lite mycket fåglar och kor förlåt om jag tröttat ut er med dem men jag gillar dem när de behagar fastna på bild. Vykortet är klockrent! Tack Petra och Hanna, visste ni också att jag behövde det idag...

Det lustiga med detta koämne är att jag har handlat ett koskinn, jag hämtade det igår. Nu ligger kojäveln i hallen. Platt o fin. De knubbiga är inte lika sköna att gå på. Förresten är jag rädd för kor. Om de är på fel sida stängslet. Fast söta! När jag köpte kojäveln Saras ord så hade jag en mycket roande dialog med henne och maken hennes på fb. vi flippade ut totalt hahahahaha så som man bara kan göra ibland för att det är roligt. Sjuk humor har vi alla tre och vi lyckades även roa andra som "höll till" i tråden.

Humor is good for me! Det är helande.
Sluttjötat för idag. Mu!

Vid pennan: Carina

8 kommentarer:

 1. Asså som om det inte räckte med tårarna som föll flertal gånger hos dig så sitter jag nu med tårna i ögonen 😊 tack fina du för att du är just DU❤️❤️ löv U ❤️❤️❤️Goa fina älskade Carina!

  SvaraRadera
 2. Så härligt med alla dina hjärtevänner.......men du kan ju inte få annat. Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Så många fina presenter på en o samma gång :)

  SvaraRadera
 4. DU <3 om någon är värd. Så in i bänken!

  SvaraRadera