söndag 9 mars 2014

Tidig morgon.

Sommarbilen ;-)

Nu var det längesedan det blev något nedpräntat här, orsaken heter Influensan from Hell. Den slog till med enorm kraft i vår lilla familj och den jäklen har inte riktigt velat ge med sig förrän nu, det är ju inte klokt vad trött man blir av att vara sjuk.

Jag är ingen morgonmänniska, har aldrig varit och kommer garanterat aldrig att bli det heller i detta livet. Vi får se i nästa ;-) Men i morgon ska denna kvinna upp oooookristligt tidigt och besiktiga bilen, 07.20 ska jag vara två mil hemmifrån, förstår ni...jag får ju gå upp mitt i natten!

Meningen var att jag skulle vara 08.20 i hemkommunen för samma ärende men se det blev abrupt inställt då deras anställde hade gått och brutit benet idag blev jag meddelad på telefon, mitt i middagsmaten...

Nåväl, det är ju synd om den stackaren med benbrottet men det ställde ju till det lite för mig istället. Nu blir det 4 mil fram och tillbaka och sen ytterligare en timmes körning till Tomelilla där det finns en Porschemekare som kallas för Myggan som ska se till att min lilla pärla blir tipptopp inför sommarsäsongen.

Jag ställer klockan tidigt så att kropp och knopp ska få vakna till liv och stelheten får mjukas upp i en varm morgondusch, det blir nog bra ändå....

Have a nice day folks!

Vid pennan: Carina


3 kommentarer:

 1. Inget är som tidiga vårmornar så det gick nog bra att stiga upp. Hoppas det gick bra för bilen med.
  Kram från Skogsfen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kom upp :-D och bilen gick igenom med blankt papper, nu står den i tomellilla och ska bli fin.
   Kram/caelum

   Radera
 2. Bra att både du och bilen klarade att komma iväg och att bilen fick blankt papper!! .......Varsegod till morgonens skratt! Kram!

  SvaraRadera